ÉFOÉSZ

EFOESZ borito

Alapítás éve: 1981. Elnöke: Gyene Piroska

Szolgáltatásaink
Érdekvédelmi tevékenységünk: fogyatékossággal élő személyek ügyében stratégiai partnere a kormányzatnak, az Országos Fogyatékosügyi Tanács tagja, évi több konferencia, rendezvény szervezése, kiadványok elkészítése az értelmi fogyatékossággal élő személyeket érintő témában, tagság értesítése eseményekről, lehetőségekről, jogszabálytervezetek véleményezése.
Szolgáltatásaink: korai fejlesztő központ, nappali ellátás, lakóotthon, támogatott lakhatás – KULCSProgram, támogató szolgálatok működtetése, jogsegélyszolgálat, szülősegítő szolgáltatások, klubok működtetése, Önérvényesítő Ifjúsági Tagozat működtetése, felnőttképzés.
Tagságunk jelenleg több mint 22.000 egyéni és kb. 100 jogi tagból áll. A Szövetség 25 önálló jogi személyiségű helyi szervezete a tagság és az értelmi akadályozott személyek közvetlen segítségével foglalkozik mind érdekvédelmi, mind szolgáltatás területén.

Mire vagyunk a legbüszkébbek?
Az Értelmi Fogyatékossággal Élők és Segítőik Országos Érdekvédelmi Szövetsége (ÉFOÉSZ) 1981-ben alakult szülői kezdeményezésre. A Szövetség a 32 év alatt az értelmi fogyatékossággal élő személyek érdekvédelmével foglalkozó szervezetek közül egyedülállóan országos lefedettségűvé vált.

FECSKE Szolgálatunk
Szakmai vezető: Kapocsi-Pécsi Anna
Diszpécser: Könyves-Tóth Réka

Miért akartunk FECSKÉK lenni?
Szövetségünk az érdekvédelem mellett kiemelt hangsúlyt fektet arra, hogy az érintettek részére elérhető szolgáltatásokat is biztosítson. A szolgáltatásokon keresztül napi szinten tájékozódunk az általunk képviselt emberek helyzetéről, így gyorsan, rugalmasan tudunk reagálni, valódi segítséget nyújtva az értelmi fogyatékossággal élő személyek és családjaik számára. Ezen szolgáltatási palettánk színesítésére szolgált a FECSKE Szolgálat működtetése is.

Miért vagyunk eredményesek FECSKE Szolgáltatóként is?
Szakmai eredményességünkhöz hozzátartozik, hogy a FECSKE családok, akiket ellátunk, az ÉFOÉSZ-nál lévő összes szolgáltatásunkat, programjainkat is igénybe vehetik. Ezáltal a fogyatékossággal élő személyek, gyermekek és családjaik elégedettebbek lettek és a biztonságérzetük is nőtt. Értékeink közé elsősorban a megbízható, teljesen felkészült segítőink tartoznak, akik folyamatos képzésekkel frissítik tudásukat és teljes odaadással végzik munkájukat.

A partner a FECSKE hálózatban

ÉFOÉSZ
1093 Budapest, Lónyay u. 17. I/1. 11-es kapucsengő
Fecske diszpécser: Könyves-Tóth Réka
Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.  
(+36)20-247-3992
(+36)1-374-0303
(+36)1-374-0304

Keresés
Feliratkozás hírlevelünkre

A feliratkozással elfogadja az adatvédelmi nyilatkozatunkat.

Belépés

 

 

 

gomb
A NIOK Alapítvány támogatásával

adhat
EGY HÍVÁS – EGY ÓRÁNYI SEGÍTSÉG

Egy hívás ára Önnek 250 Ft – Egy fogyatékos gyermeket nevelő családnak egy órányi segítség!

Köszönjük!

Támogatóink: