Székesfehérvári Csemete Alapítvány

Csemete borito

Alapítás éve: 2001. Vezetője: Palkovics Józsefné

Szolgáltatásaink: bölcsőde, házi gyermekfelügyelet, Mikkamakka Játéktár, családi napközi, családi napközi tanácsadó iroda, családi napközi szolgáltatására felkészítő tanfolyam, sószoba használata, jelmezkölcsönzés, vendégétkeztetés. 

Mire vagyunk a legbüszkébbek?
A legbüszkébbek arra vagyunk, hogy az ellátott 140 család nagyon meg van elégedve szolgáltatásaink színvonalával, a magasan képzett munkaerővel, a barátságos, kellemes környezettel és a minőségi tárgyi feltételekkel.
A bölcsőde területén a kezdeti 45 férőhelyet több lépésben, 2003-ban és 2010-ben önerő, pályázati és önkormányzati támogatás segítségével 84 férőhelyre fejlesztettük. A szervezetet támogató helyi önkormányzat a bölcsőde szakmai munkájával elégedett és nagy segítség, hogy ingyenes használatba adja az épületet, valamint anyagi hozzájárulást is nyújt a működés költségeihez.
2006. óta működik gyermekjóléti alapellátásként a 3 év alatti kisgyermekek gondozása-nevelése a Csemete Családi Napköziben. A családok megelégedését mutatja, hogy a második illetve nagy örömünkre a családok harmadik gyermeke is ide jár az évek folyamán!

FECSKE Szolgálatunk
Szakmai vezető: Dr. Mátay Katalin
Diszpécser: Tótpálné Vámosi Anikó

Miért akartunk FECSKÉK lenni?

Mert nagy tapasztalattal rendelkeztünk házi gyermekfelügyeleti szolgáltatással, valamint nagyon izgalmasnak és rendkívül fontosnak tartottuk/tartjuk egy olyan hiánypótló szolgáltatás kialakításának menetét, mint a FECSKE Szolgálat. "Nulláról" indulni, a tapasztalatok által alakítani, kiszélesíteni egy szolgáltatást a szülői igények figyelembevételével, nagyon tanulságos, nagyon nehéz, de ugyanakkor nagyon hálás feladat.

Miben volt jó hatással szervezetünkre a FECSKE?
A „szolgálati út" részletes leírása és betartása, ki kinek, mikor jelez, mi a hatásköre.
Problémamegoldás egyik pillanatról a másikra, kreativitás, stratégiai tervezés, igényekre való reagálás, rugalmasság, fokozott szociális érzékenység a sérült családtagot nevelő családok felé.

A partner a FECSKE hálózatban

Székesfehérvári Csemete Alapítvány
8000 Székesfehérvár, Budai u. 56/A
Fecske diszpécser: Tótpálné Vámosi Anikó
Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.  
(+36)20-567-1370
(+36)22-507-579

Keresés
Feliratkozás hírlevelünkre

A feliratkozással elfogadja az adatvédelmi nyilatkozatunkat.

Belépés

 

 

 

gomb
A NIOK Alapítvány támogatásával

adhat
EGY HÍVÁS – EGY ÓRÁNYI SEGÍTSÉG

Egy hívás ára Önnek 250 Ft – Egy fogyatékos gyermeket nevelő családnak egy órányi segítség!

Köszönjük!

Támogatóink: