Már csak 9 nap van hátra a gyűjtésből

Már csak 9 nap van hátra az adománygyűjtésből és még mindig nagy szükségünk van olyan jó szándékú, segíteni akaró emberekre, akik előrébb mozdítanák ügyünket. Már csak 88 000 forint kell, hogy eljussunk a célig és ha Ön csak 1000 forintot adományoz, már akkor is óriási segítséget nyújt egy fáradt és kimerült anyának.

Gyermekük mosolya és szeretete a legnagyobb fizetség a szülőknek. Sajnos vannak olyan családok, ahol a mosoly ritkább és a gyermekek neveléséhez egy segítő kézre van szükség. Nyújtson segítő kezet nekik a FECSKE Szolgálatunkon keresztül. A szolgáltatás keretében szakképzett segítőink kísérik a fogyatékos gyermeket nevelő családok gyermekeit iskolába, vagy vigyáznak rájuk, amíg nincs otthon egyik szülő sem. A felszabaduló napi pár óra a családok egy részénél arra ad lehetőséget, hogy mindkét szülő dolgozni tudjon, ezzel biztosítva a megélhetésüket.

Sokat segítene azzal is, ha elküldené ismerőseinek  vagy megosztaná a Facebookon ezt a kezdeményezést, hogy minél többen ADJUK ÖSSZE a hiányzó összeget! 

A kampányról bővebben: "Adj egy lélegzetvételnyi időt!"

2015.02.25.

 

Keresés
Feliratkozás hírlevelünkre

A feliratkozással elfogadja az adatvédelmi nyilatkozatunkat.

Belépés

 

 

 

gomb
A NIOK Alapítvány támogatásával

adhat
EGY HÍVÁS – EGY ÓRÁNYI SEGÍTSÉG

Egy hívás ára Önnek 250 Ft – Egy fogyatékos gyermeket nevelő családnak egy órányi segítség!

Köszönjük!

Támogatóink: