Ujj Twister

Ha ismerik a hagyományos Twistert, akkor ennek a játéknak a szabályait nem lesz nehéz elsajátítani. Erre a fejlesztő és mindemellett rendkívül szórakoztató játékra az interneten bukkantunk és úgy gondoltuk az ide látogató szülőknek is tetszene. A terméket meg is lehet vásárolni az interneten, de elkészíteni sokkal olcsóbb. Aki mégis inkább megvásárolná az amazon.com-on lehet megrendelni.

Bővebben

Húsvéti ötletek

 

Húsvét alkalmából szeretnénk pár, gyerekekkel is elkészíthető ajándékkal kedveskedni a látogatóinknak!
Bízunk benne, hogy mindenki talál magának a kis ajánlónkból olyan ötletet, aminek összeállításában örömét leli.

Bővebben

Karácsonyi üdvözlőlapok

Még nem késő elküldeni a képeslapokat a rokonoknak, barátoknak! Miért ne lehetne az unoka, a keresztgyerek által elkészített lapokat postázni? Ilyen egyedi lapok egy postán sem kaphatók... El sem tudjuk képzelni mennyi mindent ki lehet hozni egy kéz- és egy lábnyomatból, gombokból vagy a gyerekek hűtőre ragasztott rajzaiból!

Bővebben

Karácsonyfadíszek

Ne költsünk drága karácsonyfadíszekre, ha van pár tettre kész kezecske a családban! Némelyiket a nagyobb gyerekek önállóan is el tudják készíteni, de ahol tűre és ollóra van szükség, ott is elkél az apróságok fantáziája. Az elkészült díszek, nemcsak a fenyőfán mutatnak jól, de ajándéknak is kiváló lehet. A filcre varrt/ragasztott gombokból például, mindenki megkaphatja a saját nevének kezdőbetűjét.

Bővebben

Ajándék ötletek

Amikor gyerekekkel együtt elkészíthető ajándékok után kutattunk ezerféle ötletre bukkantunk a világhálón, így igyekeztünk a legkreatívabb, a legegyszerűbb és a legszívmelengetőbb meglepetésekre összpontosítani. A képek alatt leírásokat is találnak.

Bővebben

Csomagolási praktikák

A csomagolásról se feledkezzünk meg, hiszen az is fokozza a meglepetés örömét!
Ha óvatosan törjük fel a földimogyorót a tévénézés alatt, akkor nagyon vicces ajándékkísérő kártyát készíthetünk a héjából. De az egyszínű papírtasakok karácsonyi díszítését is nyugodtan bízzuk a gyerekek fantáziájára!

Bővebben

Karácsonyi versek, dalok

A rengeteg kézműves tárgyak, ajándékok elkészítése után pihenésképpen, tanítsunk meg pár dalocskát vagy verset a gyerekeknek! Milyen bájos lesz, ahogy a saját kézzel készített díszekkel feldíszített fenyőfa alatt eldalolnak vagy elszavalnak egy pár, kedves sort! 

Bővebben

Játék kavicsokkal

Úton-útfélen, vízparton sétálva mindenütt kavicsokat találunk, szinte nem is kell keresni. Ha egy kicsit alaposabban megvizsgáljuk őket, mindjárt akad közöttük néhány, aminek érdekesnek találjuk a formáját vagy a színét, amelyik sokkal laposabb, simább, kerekebb vagy szögletesebb, mint a többi, különleges a színe, esetleg csíkok vannak benne. Némelyik pedig kifejezetten emlékeztet valamire:

Bővebben

Horgászós

Eszköz- és anyagszükséglet:

- olló
- színes kartonpapír
- filctoll
- gemkapocs
- mágnes

Bővebben

Keresés
Feliratkozás hírlevelünkre

A feliratkozással elfogadja az adatvédelmi nyilatkozatunkat.

Belépés

 

 

 

gomb
A NIOK Alapítvány támogatásával

adhat
EGY HÍVÁS – EGY ÓRÁNYI SEGÍTSÉG

Egy hívás ára Önnek 250 Ft – Egy fogyatékos gyermeket nevelő családnak egy órányi segítség!

Köszönjük!

Támogatóink: